Etiketter

IMG_5412

Nu har du chansen att tävla om tre fantastiska produkter från det svenska märket BACK TO EARTH mineralsmink från Dalarna. Produkterna är mineralfoundation, concealer och rouge, värde 537 kr.

För en tid sedan skrev jag ett inlägg om mineralsmink och vad man bör tänka på när man väljer produkter. Fördelarna med mineralprodukter är att de är hälsosamma, antibakteriella och läkande för huden.
Detta mineralsmink innehåller endast fyra ingredienser: nanofritt titandioxid, mica, kaolinlera och järnoxider. Jag har provat flera mineralsminkmärken tidigare men detta märke har kommit att bli en favorit. De är väldigt utjämnade, rika i pigmentet, vilket innebär att de är dryga, de är varken för matta eller för ”lystriga”. Du häller ut produkterna i locket och jobbar in det med borsten. Inget synligt puder ska synas på borsten innan du applicerar.

IMG_5410
Tove i en naturligt utjämnande look med rosiga kinder. Foundation N 3, concealer neutral och blush Magnolia. 

Jag föredrar rosiga rouge hellre än bruna toner för en naturlig look för vem rodnar i brunt? Den som vinner kittet kan dock välja fritt bland de färger som finns i sortimentet.

SÅ HÄR TÄVLAR DU:
 
1) Gilla CHIC & FAIR -ekologisk skönhet, giftfri vardag & vintage love på facebook (om du inte redan gjort det).
2) Dela länken till detta inlägg FRÅN facebooksidan.
3) Skriv i kommentarsfältet under detta inlägg här på bloggen varför DU väljer att sminka dig.

Lycka till!

Annonser